La Sommelière

La Sommelière APOGEE200PV Wijnbewaarkast

1.495,00

La Sommelière APOGEE200PV Wijnbewaarkast

De APOGEE200PV van La Sommelière is een wijnbewaarkast voor maximaal 185 flessen (Bordeaux formaat) met een glazen deur. Deze kast bootst op identieke wijze de bewaarcondities van een natuurlijke wijnkelder na. U kunt deze wijnkast op afstand instellen en bedienen vanuit de exclusieve de Vinotag®-app op uw smartphone of tablet (zoals temperatuur, verlichting en alarm).

Geschikt voor maximaal 185 flessen

1 zone, instelbaar 5 – 20°C

5 houten leggers.

Glazen deur met anti-UV

Bedienbaar met Vinotag (app)

Kleur

Zwart

Deur

Glazen deur met anti-UV glas (niet omkeerbaar)

Capaciteit

185 flessen

Temperatuurbereik

1 zones met vaste temperatuur, instelbaar 5-20°C

Bediening

Electronische display en via Vinotag App

Bijzonderheden

Koolstoffilter, automatische regeling luchtvochtigheid, anti-trilling systeem, audiovisueel alarm, compatibel met Vinotag, LED interieurverlichting

Afmeting H x B x D

177 x 55,5x 58 cm

Geluidsniveau

37 dB

Energieklasse

F

Jaarlijks stroomverbruik

121 kWh

Beschrijving

De APOGEE200PV wijnbewaarkast, op afstand te beheren.

De APOGEE200PVvan La Sommelière is een wijnbewaarkast voor maximaal 185 flessen (Bordeaux formaat) met een glazen deur. Deze kast bootst op identieke wijze de bewaarcondities van een natuurlijke wijnkelder na. Dat is perfect om uw wijnen voor lange tijd te bewaren en te laten rijpen maar u kunt de kast ook gebruiken om een grote hoeveelheid wijn te bewaren op serveertemperatuur.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de APOGEE200PV?

 • Gecontroleerde luchtvochtigheid
  De luchtvochtigheid van een wijnkast moet tussen de 50% en 80% liggen. Als de luchtvochtigheid te laag is, bestaat het risico dat de kurk van de fles uitdroogt, waardoor zuurstof in contact kan komen met de wijn. Als de luchtvochtigheid te hoog is, kan het de etiketten van uw wijnflessen beschadigen (schimmel). Om een nauwkeurige temperatuur in de wijnkast te garanderen, genereert de APOGEE200PVregelmatig koude cycli. In combinatie met de thermodynamische werking van de verdamper wordt het mogelijk om een ideale vochtigheidsgraad te handhaven.
 • Afwezigheid van trillingen
  Herhaalde trillingen, zelfs kleine, verstoren de rijping van de wijn: ze versnellen de veroudering en maken de sedimenten van de oudste wijnen los, waardoor ze onomkeerbaar worden beschadigd. Dankzij de Silent Block-technologie genereert de APOGEE200PVgeen trillingen en biedt hij een stille werking.
 • Bescherming tegen licht
  Alleen duisternis voorkomt de afbraak van tannines door oxidatie en vroegtijdige veroudering van de wijn. Ultraviolette stralen kunnen na verloop van tijd uw wijn een zeer onaangename smaak geven die en de kwaliteit van uw wijnen veranderen. Om uw wijnflessen te verfraaien en tegelijkertijd effectief te beschermen, is de APOGEE200PV met een anti-UV-behandelde glazen deur met slot.
 • Een filter- en beluchtingssysteem
  In een kleine ruimte kan de wijn ongewenste smaken aannemen. Zonder beluchting kunnen schimmels en bacteriën zich ontwikkelen en de luchtdichtheid van de kurken en de smaak van uw wijn veranderen. Het is essentieel om uw wijnen in een gezonde omgeving te bewaren. Uitgerust met een luchtinlaat voorzien van een actieve koolstoffilter, zorgt de APOGEE200PV voor een continue luchtverversing, waardoor nare geurtjes en de verspreiding van bacteriën en schimmels worden geneutraliseerd.
 • Een constante temperatuur
  Om de rijping van de wijn niet te verstoren, moet wijn rijpen in een omgeving die een stabiele en constante temperatuur biedt. Met de wijnbewaarkast APOGEE200PV kunt u uw wijnen bewaren in een gezonde omgeving en op de temperatuur van uw keuze (instelbaar tussen 5°C en 20°C).

Waarom is de APOGEE200PV een aantrekkelijke keuze?

 • Een uniek, afgerond, ontwerp
  Modern en vintage tegelijk, de APOGEE200PV combineert de beste eigenschappen van beide trends. De afgeronde vorm geeft een vintage & retro gevoel, een actuele trend, en combineert perfect met de moderne details, waardoor deze wijnkast zich onderscheid.
 • Volledige controle over uw wijnen
  Uitgerust met een afstandsbedieningsfunctie. Bedien via de Vinotag®-applicatie, de instellingen van uw wijnkast (temperatuur, verlichting, alarmen), op afstand en op elk moment vanaf uw smartphone of tablet.
 • Uw wijnen in de spotlights
  Zet uw wijnen in de kijker dankzij het geïntegreerde verlichtingssysteem onder de leggers. Met dit systeem kunt u uw gehele wijnkast verlichten. Bewaar tot 185 flessen op de 5 houten leggers (verwijderbaar en multi-formaat), ze zijn speciaal ontworpen om verschillende soorten flessen op te slaan (Alsacienne, Bourgogne, Champenoise) en zijn aan te passen aan uw behoefte (3 leggers kop tot staart positie + 2 leggers in horizontale positie).

Beheer uw wijnkast op afstand

 • Temperatuur
  Regel de temperatuur in de wijnkast via het digitale bedieningspaneel. Niet thuis? Open gewoon de Vinotag-app om op afstand de temperatuur in de wijnkast aan te passen. De temperatuur is instelbaar tussen 5°C en 20°C.
 • Verlichting
  Pas de binnenverlichting van de wijnkast aan met uw smartphone. Automatisch of permanent, u bepaalt de verlichtingsmodus naar eigen inzicht.
  Deurmodus: De verlichting gaat automatisch aan en uit bij het openen en sluiten van de deur.
  Automatische modus: Het licht gaat aan wanneer de deur wordt geopend en gaat automatisch uit na 15 minuten.
  Permanente modus: Het licht gaat alleen aan of uit op commando door op de verlichtingsknop (verlichting pictogram) op het bedieningspaneel te drukken of door de schakelaar in de VINOTAG®-applicatie te gebruiken.
 • Alarmen
  Wees te allen tijde gewaarschuwd voor bedrijfsomstandigheden van het apparaat die uw aandacht vereisen. Niet thuis? Vinotag waarschuwt u bij een abnormale temperatuurverandering in uw wijnkast.