Een (inbouw) wijnklimaat kast van Avintage

Een bijzondere wijn verdient een kwalitatieve en mooie wijnklimaatkast. Daarom verkoopt Wijnkoperij Steinz wijnkasten van Frans topmerk Avintage. Bekijk hier al onze wijnkasten.

Voor elke wijn bestaat er een perfecte serveertemperatuur. Het is alleen heel lastig om een omgeving te creëren met de perfecte temperatuur. Een wijnklimaatkast is de oplossing voor dit probleem. Je kan in zo’n kast je eigen wijnklimaat creëren door bijvoorbeeld onderin een temperatuur te hebben van 10 graden en bovenin een temperatuur van 18 graden*. Hierdoor kun je verschillende wijnen bewaren in hun perfecte temperatuur en kan de wijn direct geserveerd worden.  De ideale serveertemperatuur staat altijd vermeld op de productpagina van de wijn. Jouw wijn is nooit meer te koud of te warm!

*De temperatuurmogelijkheden verschillen per model. Kijk altijd naar de technische gegevens van het desbetreffende model.
Bedrijven en keukenzaken verwijzen wij graag door naar ViniCave. 

Wijnbewaarkast

Een wijnbewaarkast is een kast waarin jij je wijnen voor langere tijd in kan bewaren en laten rijpen. In zo’n kast kan je één temperatuur instellen die constant blijft. Bijvoorbeeld een constante temperatuur van 12 graden. Dit is een perfecte “kelder” temperatuur om je wijnen voor de lange termijn te bewaren. Omdat je deze kasten ook kan in stellen op 18 graden, kan je hem ook gebruiken om grotere hoeveelheden rode wijnen direct op serveertemperatuur te bewaren.

Wijnklimaatkast

Wil je juist een wijnkoelkast die meerdere temperatuurzones heeft? Dan is een wijnklimaatkast het beste. In een wijnklimaatkast kan je verschillende temperatuurzones instellen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld onderin de kast champagne bewaren en bovenin rode wijnen.

Multifunctionele wijnkast

Er zijn ook wijnkasten die voor meerdere doelen gebruikt kunnen worden. Avintage heeft een aantal wijnkasten die zowel geschikt zijn om wijnen te kunnen bewaren op een constante temperatuur en om wijnen op serveertemperatuur te kunnen bewaren.

Advies

Je kunt bij Wijnkoperij Steinz altijd terecht voor advies over jouw ideale wijnkast. Wij denken met jou mee en zoeken samen met jou naar de beste wijnkast of wijnklimaatkast! Dit doen we vanuit het perspectief van een wijnliefhebber. Twijfel je dus over de verschillende kasten en weet je niet wat voor jou handig is? Neem dan contact op.

Inbouw wijnkasten

Wij hebben ook een ruim assortiment in- en onderbouw wijnklimaatkasten. Voor bijna elke nis maat is er wel een mooie oplossing. Avintage combineert gebruiksgemak met fraai design, zo creëert uw een ware “eye-catcher” in uw nieuwe keuken!

Accessoires

Je kan je wijnkoelkast uitbreiden met stijlvolle accessoires. Deze zijn echter wel alleen voor in een vrijstaande wijnkast. Jouw Avintage wijnkast kun je verrijken met een extra presentatieplateau of een handige thermometer. Bij Wijnkoperij Steinz kun je deze accessoires los bestellen.