Cantina Goretti, een parel uit Umbrië

Goretti, gevestigd nabij Perugia in het schilderachtige Umbrië, staat bekend als een vooraanstaande familie die de essentie van Italiaanse wijntraditie belichaamt. Met een passie die diep geworteld is in de rijke geschiedenis van de regio, combineert Goretti eeuwenoude ambachtelijke technieken met moderne innovatie, resulterend in wijnen van buitengewone kwaliteit.

De familie Goretti koestert al 4 generaties de unieke terroir van Umbrië, waarbij ze de vruchtbaarheid van de bodem en het gunstige klimaat benutten om wijnen te produceren die de zintuigen betoveren.

Voor de D.O.C colli Perugini zijn rassen als Grechetto, Trebbiano en Chardonnay dominant, terwijl de wijnen onder de D.O.C.G. Montefalco gemaakt worden van Sagrantino, Sangiovese en Merlot.

Met een indrukwekkende reeks van bekroonde wijnen heeft Goretti een reputatie opgebouwd die wereldwijd wordt erkend en gewaardeerd door wijnliefhebbers en kenners. Stap binnen in de wereld van Goretti en laat je verleiden door de onmiskenbare smaken van Umbrië, gegarandeerd om elke slok tot een genot te maken. Goretti blijft een lichtend voorbeeld van excellentie in de Italiaanse wijnindustrie.

Home » Goretti

Toont alle 4 resultaten

Filters