La Sommelière

La Sommelière ECELLAR150

3.495,00

De smart & connected wijnkelder met automatische flesdetectie!

De eerste wijnbewaarkast die je kan bedienen met je smartphone via een speciale app: Vinotag®. Elke legger van de ECELLAR150 is afzonderlijk verbonden door een permanente verbinding met de app.
Verder heeft deze fraaie top wijnbewaarkast, ontworpen en geproduceerd in Frankrijk, een totale flescapaciteit van 149 flessen. De temperatuur is in te stellen tussen 5 – 20 graden in enkele of een Multi temperatuur modus.

Geschikt voor maximaal 149 flessen

instelbaar als vaste of multi temperatuur tussen 5 – 20°C

11 digitaal verbonden, massief houten leggers.

Ontworpen en geproduceerd in Frankrijk

Het ECELLAR-concept: Een slimme wijnkelder met automatische flesdetectie.

De leggers van de ECELLAR150 zijn doordacht ontworpen en vervaardigd in Frankrijk en zijn een technologisch hoogstandje. Dit is het resultaat van meerdere jaren van ontwikkeling. De leggers zijn esthetisch en intelligent ontworpen (ook voor Champagneflessen tot 9,5 cm diameter). Verbonden met uw smartphone detecteren ze automatisch het toevoegen en verwijderen van uw wijnflessen om een ​​realtime registratie te geven.

De permanente koppeling tussen de ECELLAR150 en de speciale VINOTAG®-app stelt u in staat uw wijnflessen te identificeren met een eenvoudige foto en toegang tot gedetailleerde wijninformatie. Identificeer, bewaar en vind uw wijnen gemakkelijk dankzij de ECELLAR150 en geniet van een direct zicht op uw wijnkelderinhoud op uw smartphone!

ECELLAR-functies:
Flessenherkenning
VINOTAG® werkt samen met ‘s werelds grootste wijndatabase: VIVINO®.
Je hebt net een fles gekocht of cadeau gekregen, bewaar hem dan in je wijnkast! Open uw VINOTAG®-app, maak een foto van uw flesetiket; door de koppeling tussen VINOTAG® en VIVINO® ontvangt u binnen enkele seconden toegang tot een gedetailleerd overzicht van uw wijn. Er is zelfs ruimte om uw eigen opmerking en/of een beoordeling toe te voegen.

De innovatie van de ECELLAR150 zit hem in de slimme leggers. Uitgerust met 12 sensoren, detecteren ze automatisch het toevoegen en verwijderen van uw wijnflessen en rapporteren ze elke beweging in uw app. Maak een foto van uw flesetiket om het te identificeren en plaats het waar u maar wilt, de ECELLAR185 detecteert het automatisch en registreert elke fles en zijn locatie.

De slim verbonden leggers zijn ontwikkeld voor een groot aantal flesformaten tot een diameter van 9,5 cm. Het Bordeaux-flesformaat is niet langer de norm zodat u alle flesformaten kunt opslaan.

ESommelier® ondersteunde locatie
Ontworpen om u nog verder te brengen, biedt de ECELLAR150 een ESommelier®-functie en adviseert u over de locatie van uw wijnflessen.
Deze geassisteerde locatiefunctie bepaalt de optimale positie om de juiste serveertemperatuur en bewaring van uw wijn te garanderen. Deze locatie wordt geïdentificeerd door het type wijn, de ideale smaaktemperatuur en de bijbehorende rijpingstijd. Op basis van deze gegevens en het temperatuurbeheer in uw wijnkast bepaalt de ECELLAR150 een ideale locatie voor het bewaren van uw wijn.
De ESommelier®-functie is ook handig om de beschikbare locaties in uw wijnkast te bekijken, een tip om te bewaren als uw wijnkast bijna vol is.

Vind uw flessen
Geef enkele aanwijzingen in de zoekbalk van je app om een ​​bepaalde wijn te zoeken. Om de juiste wijn te vinden, drukt u op “bekijken in mijn wijnkast”, waarna een fles-pictogram op de slimme leggers verschijnt en de exacte locatie aangeeft.

Wijncollectie & wijnkelder delen
Ook is het mogelijk om uw wijncollectie in uw ECELLAR te bewaren en te delen met anderen.

De voordelen van ECELLAR150 zijn talrijk:

 • Totale capaciteit van 149 flessen capaciteit (Ecellar gebied: 168 flessen)
 • Stille werking: slechts 38 dB
 • Opslagruimte: 17 flessen;
 • 11 slim verbonden leggers;
 • Intelligente LED-flespictogrammen
 • Franse innovatie en productie
 • Speciale VINOTAG®-app
 • ESommelier® geassisteerde locatie
 • Bedrijfsbereik: 5°C à 20°C;
 • Enkele of multi-temperatuurmodus
 • Glazen deur, driedubbele beglazing; Anti-UV-behandeling
 • Slot;
 • Winterfunctie
 • Interieur LED verlichting aan beide zijden van de wijnkast

Veilige wijnopslag in huis
Een nauwkeurige en constante temperatuur
De rijping van de wijn is afhankelijk van de bewaartemperatuur, de ideale rijpingstemperatuur is 12°C. Een te hoge temperatuur versnelt de veroudering, een te lage temperatuur vertraagt. De constantheid en stabiliteit van de temperatuur zijn ook essentiële voorwaarden, te sterke en herhaalde variaties in temperatuur kunnen de wijn beschadigen. De ECELLAR150 biedt tot op de graad een optimaal temperatuurbeheer om uw wijnen perfect te bewaren.

Gecontroleerde vochtigheid
De vochtigheidsgraad van een wijnkelder moet tussen de 50% en 80% blijven. Bij een te lage luchtvochtigheid kan de kurk uitdrogen waardoor zuurstof in contact kan komen met de wijn. Als het te hoog is, kunnen de etiketten beschadigen en schimmel ontstaan. Om een ​​nauwkeurige temperatuur in uw kelder te garanderen, genereert de ECELLAR150 regelmatige koelcycli. In combinatie met de thermodynamische verdampertechnologie handhaaft het een perfect vochtigheidsniveau in de ECELLAR150.

Geen trillingen
De herhaalde trillingen, zelfs van kleine omvang, verstoren de rijping van de wijn: ze verouderen de jongste wijnen op de verkeerde manier en verspreiden de sedimenten van de oudere wijnen. Dankzij de Silent Block-technologie genereert de ECELLAR150 geen trillingen en biedt hij een stille werking.

Bescherming tegen licht
Ultraviolette stralen tasten de tannines aan door oxidatie en verouderen de wijn voortijdig. Ze kunnen de wijn uiteindelijk een zeer onaangename (ranzige) smaak geven die “smaak van licht” wordt genoemd en de kwaliteit van uw wijnen permanent veranderen. Om uw flessen te verfraaien en tegelijkertijd effectief te beschermen, is de ECELLAR150 ontwikkeld met een driedubbele glazen deur met anti-UV-behandeling.

Een filter- en luchtverversingssysteem
In een besloten ruimte kan wijn ongewenste smaken aannemen. Zonder luchtverversing kunnen schimmels en bacteriën groeien en de dichtheid van de kurken en de smaak van uw wijn veranderen. Het is essentieel om uw wijnen in een gezonde omgeving te bewaren. Uitgerust met een luchtinlaat voorzien van een actief koolstoffilter, zorgt de ECELLAR150 voor continue luchtverversing, neutraliseert slechte geur en de verspreiding van bacteriën en schimmels.

 

Kleur

Zwart

Deur

3 laags glazen deur met anti-UV glas (niet omkeerbaar)

Capaciteit

149 flessen

Temperatuurbereik

Instelbaar als mono of als multi temperatuur 5 – 20 graden

Bediening

Electronische bedieningssysteem en via de Vinotag app.

Bijzonderheden

Wintersysteem (voor onverwarmde ruimten > 0 graden), koolstoffilter, Thermodynamische luchtverdeling, automatische regeling luchtvochtigheid, anti-trillingsysteem, audio-visueel alarm.

Afmeting H x B x D

174 x 72 x 69 cm

Omgevingstemperatuur

0 tot +32º C

Geluidsniveau

38 dB

Energieklasse

G

Jaarlijks stroomverbruik

201 kWh

Let op: Dit product is niet op voorraad. Neem contact op voor de levertermijn.

Beschrijving

La Sommelière Wijnklimaatkasten
Voor alle wijnliefhebbers, wijnprofessionals en wijnkenners heeft La Sommelière wijnkasten ontwikkeld. De vrijstaande kasten zijn in de meeste gevallen geproduceerd in Europa.

La Sommelière is een Frans merk en specialist in wijnklimaatkasten. Er is altijd een wijnkast voor jouw smaak, wensen én budget.

La Sommeliere logo

VERZENDING & INSTALLATIE
De ECELLAR150 is een zware wijnkast (ca. 135 Kg) en moet met minimaal 2, maar beter is 3 personen worden uitgepakt en geplaatst. Tevens is de afmeting van de verpakking (WxDxH) 78 x 78 x 190 cm). Ook dient u rekening te houden met de plek waar u de kast neerzet: Is er ruimte genoeg om de kast er naar toe te verplaatsen, is de vloer sterk genoeg voor het totale gewicht (incl. flessen)?
U kunt bij dit model geen extra service afnemen.

STANDAARD LEVERING

Je wijnkast wordt gratis in verpakking bezorgd op een begane grond.