Avintage

Avintage Wijnbewaarkast DVA265PA+

2.699,00

Grote en zuinige wijnbewaarkast voor 265 flessen

Deze Wijnbewaarkast heeft 1 vaste, instelbare temperatuur in de gehele kast en is geschikt voor maximaal 265 flessen. U kunt deze kast ook als wijnklimaatkast inzetten, waarbij u de gehele kast instelt op 1 vaste serveertemperatuur (1 zone). De temperatuur en luchtvochtigheid worden zorgvuldig op het ideale niveau gehouden. Een geïntegreerd koolstoffilter garandeert de luchtzuiverheid. Avintage wijnkasten zijn zeer robuust en hebben een mooie uitstraling. Het bediengemak is eenvoudig, u hoeft enkel de gewenste temperatuur in te stellen. Dankzij het “Wintersysteem” kan deze kast ook geplaatst worden in onverwarmde ruimten (tussen 0 en 32 graden) en beschermt uw wijnen tegen onderkoeling.

Geschikt voor maximaal 265 flessen

1 zone, instelbaar tussen 8 – 18°C

5 massief houten leggers.

Wintersysteem

Kleur

Zwart

Deur

Dichte deur met glass aspect (niet omkeerbaar)

Capaciteit

265 flessen

Temperatuurbereik

Enige binnen temperatuur, instelbaar tussen 8 – 18 graden

Bediening

Electronische bedieningssysteem met LCD display in Full color.

Bijzonderheden

Wintersysteem (voor onverwarmde ruimten > 0 graden), koolstoffilter, Thermodynamische luchtverdeling, automatische regeling luchtvochtigheid, anti-trillingsysteem, Energieklasse A+. Uitgerust met slot, LED verlichting, 2 regelbare voetjes en 2 wieltjes, krijtregister op binnenkant deur.

Afmeting H x B x D

186 x 62 x 71 cm

Omgevingstemperatuur

0 tot +32º C

Geluidsniveau

38 dB

Artikelnummer: DVA265PA Categorieën: , , Tags: , ,
Beschrijving

WIJNKLIMAATKASTEN
Voor alle wijnliefhebbers, wijnprofessionals en wijnkenners heeft AVINTAGE™ een reeks wijnkasten ontwikkeld die maximale bescherming bieden aan al jouw wijnen. Je kan kiezen voor een dichte deur die je wijnen op een natuurlijke manier beschermen of voor de elegante uitstraling van een glazen deur. De ideale wijnkast vind je in ons uitgebreide assortiment. Je kunt kiezen uit vrijstaande kasten, inbouw- of onderbouwmodellen. Meer informatie over wijnkasten vind je hier. 

AVINTAGE
Avintage is een Frans merk en dé specialist van wijnklimaatkasten en verbonden met de grootste keukenbedrijven en -specialisten van Europa. De wijnkasten van Avintage zijn degelijk gebouwd en hebben een moderne, elegante en mooie uitstraling.

VERZENDING
Onze belangrijkste zorg is het veilig bezorgen van jouw wijnkast. Wij hebben, naast de standaard levering, 3 optionele methoden beschikbaar (tegen meerprijs). Tijdens het bestelproces kan je hiervoor kiezen:

STANDAARD LEVERING

Je wijnkast wordt gratis in verpakking bezorgd op een begane grond of via de lift.

EXTRA SERVICE*

Je wijnkast wordt standaard geleverd, op locatie uitgepakt, verplaatst en het verpakkingsmateriaal wordt meegenomen.

*Geldt niet voor inbouwwijnkasten. Je kan wel extra service bestellen, maar de kast wordt niet geplaatst.

EXTRA + TRAP**

Extra service levering + verplaatsing via trap.

*Geldt niet voor inbouwwijnkasten. Je kan wel extra service bestellen, maar de kast wordt niet geplaatst,
** Let op dat er voldoende ruimte is om de kast (inclusief verpakking) te kunnen verplaatsen.

INBOUW SERVICE

Het is mogelijk bij bestelling van een inbouw of onderbouw wijnkast deze ook te laten inbouwen.
U dient er dan wel voor te zorgen dat de nis precies op maat is gemaakt en er een contactdoos voor de stekker aanwezig is.

GARANTIE & SERVICE
Je hebt twee jaar garantie op een wijnkast van Avintage. Deze wordt verleend door ViniCave, de importeur van Avintage. Zij maken hiervoor gebruik van hun servicepartner.