Back
Home » Wijnwinkel » Herdade DaCalada Baron de B Reserva Branco
Previous product
Pas Si Vite Grande Reserve Pas Si Vite Grande Reserve Oorspronkelijke prijs was: €10,95.Huidige prijs is: €9,95.
Herdade DaCalada

Herdade DaCalada Baron de B Reserva Branco

22,50

De witte topwijn van Herdade daCalada! Hinten van Karamel en amandel gaan samen met het rijke aroma van wit fruit. De smaak is zeer rijk vol met fruit en iets mineralig. Deze wijn heeft ook Batonnage ondergaan, dit is een techniek die afkomstig is uit de Bourgogne en houdt, eenvoudig gezegd, in dat de uitvergiste gistcellen door het sap worden bewogen waardoor de wijn meer complexiteit ontwikkeld.
Na vergisting een houtrijping van enkele maanden.
Kanjer van een witte wijn met een hoog geniet gehalte!
Wijnsoort

Wijnstijl

Droog

Land

Portugal

Streek

Alentejo

Wijnproducent

Herdade DaCalada

Druivenrassen

Antão Vaz

Serveertemperatuur

12-14 °C

Wijn en gerecht

Goede match bij vele rijke visgerechten, kreeft, krab en gemarineerd wit vlees.

Over Herdade DaCalada

Herdade DaCalada is opgericht in 1854

Prachtig Portugees wijnhuis: Herdade DaCalada!

Herdade DaCalada is opgericht in 1854 door de afstammelingen van de Hertog van Lencastre. De wijngaarden en Quinta van Herdada da Calada liggen verscholen tussen de zachte heuvels van Alentejo en wordt omringd door kurkeiken en eucalyptus.

In de loop der jaren zijn de wijnen constant verbeterd en zijn er natuurlijk de nodige innovaties geweest op het domein. De wijnmakerij is namelijk nu één van de modernste in Portugal! Maar altijd met behoud van de schoonheid en elegantie van het hoofdgebouw dat nog steeds in oorspronkelijke staat is. Ze hebben ca. 35 Hectare aan wijngaarden en 110 hectare olijfbomen en op het domein is ook een prachtig pension waar u eventueel heerlijk kunt overnachten of een korte vakantie kunt doorbrengen. De wijnen die wij aanbieden van dit unieke wijnhuis zijn stuk voor stuk prachtige én zeer betaalbare wijnen.

Wij leveren een aantal zeer mooie wijnen van Herdade da Calada. Naast de fantastische instapper, de Porta daCalada leveren we ook de Vale, Caladessa en de topwijnen Baron de B, zowel de tinto als de Branco.

Herdade DaCalada