Feudi Salentini

Feudi Salentini 125 Malvasia Blanco

9,95

Deze mooie, aromatische en fruitige witte wijn heeft een briljant gouden, strogele kleur. Heerlijk fruitig aroma met een superlevendige en gebalanceerde smaak. Goed gestructureerd, een harmonieuze en zeer delicate wijn.
Wijnsoort

Wijnstijl

Droog

Land

Italië

Streek

Puglia

Herkomst

Salento IGP, Apulië

Wijnproducent

Feudi Salentini

Druivenrassen

Malvasia

Serveertemperatuur

9-11 °C

Wijn en gerecht

Perfecte combinatie met allerlei vissoorten, zoals zalm, Zeeduivel en Schol maar ook garnalen, coquilles en oesters. Ook lekker bij kaas.

Over Feudi Salentini

Vol passie en dynamiek

Feudi Salentini word gerund door de familie Varvaglione en is alweer de derde generatie. Vol passie en dynamiek wordt er gewerkt om de lekkerste wijnen van Puglia te maken! Ze werken aan een constante kwaliteit van de wijnen, mede door een nauwgezette selectie van de beste druiven en verantwoorde keuzes tijdens de oogst. De wijngaarden worden omringd door kleine stenen muurtjes met intens groene uitzichten. Puglia heeft een fantastisch wijnbouwklimaat

hetgeen Feudi Salentini ook probeert te vangen in de fles. Mede door het gebruik van inheemse druiven en een moderne werkwijze van een antieke traditie onderscheiden de wijnen zich van vele andere wijnproducenten in dit gebied. Dat blijkt ook wel uit de vele onderscheidingen die Feudi Salentini inmiddels heeft mogen ontvangen! Kortom een waanzinnig mooi wijnhuis met echte genietwijnen!