Deze wijn is gemaakt van Cabernet Sauvignon, Merlot en Tempranillo. De wijngaarden zijn flink gesnoeid zodat de oogsten een lage opbrengst geven, wat de kwaliteit van de wijn ten goede komt. De verschillende druivensoorten worden apart gefermenteerd en geweekt in roestvrijstalen vaten. De fermentatie wordt uitgevoerd bij een gecontroleerde temperatuur tussen 28 en 30 ºC. de druiven worden vervolgens 15 – 20 dagen geweekt, afhankelijk van de variëteit en de conditie. Nadat de alcoholische en malolactische gisting is voltooid, rijpt de wijn 14 maanden in eikenhouten vaten van 225 liter.
De verschillende wijnen worden vervolgens gemengd om een perfecte blend van de drie variëteiten te verkrijgen. De daaropvolgende rijping op fles geeft de wijn zijn elegantie en volheid.
Het heerlijke aroma is zuiver en intens, met een complexiteit die op harmonieuze wijze het kruidige boeket combineert met het typerende aroma van eikenhouten vaten. De smaak is elegant met buitengewoon rijp fruit en zoete tannines, in evenwicht met tonen van suiker gebrande bonen vanwege vatrijping, waardoor de wijn finesse en karakter krijgt. Een ronde, gestructureerde wijn met een lange afdronk.